med solen kommer värmen

    




Så var äntligen båten sjösatt och värmen hade kommit till stallviken. En helt vanlig onsdag styrde jag och Lasse vår kosa med båten till fiskebäcks småbåtshamn för en liten tur. Underbar dag som började med lite vågor men slutade med en härlig stillsam kväll. Jag bara älskar när det är vår/sommar och jag får åka båt!

Nu hoppas jag att värmen har kommit för att stanna!


back home


Nu är vi hemma igen efter en underbar och underhållande helg i Skövde. Jag och sambon åkte upp till Skövde i fredags för att träffa alla hans, och numera mina, bästa vänner. Väl framme förberedde vi oss för Valborgsfirandet med att dricka gott och småsnaska på godis, ostbågar och chips. Klockan 18:30 var det dags att slänga på regnkläderna för att promenera ner till Aspö Gård för att titta på brasan. Det var inte bara en brasa utan på Aspö kan man hälsa på både grisar, kaniner och kossor. Våren sjöngs in och brasan tändes. Kvällen avslutades med grillning samt massor av goda skratt.


                    


                    


                    


Lördagen var en händelserik dag. Vi besökte det nybyggna äventyrsbadet i Skövde och åkte alla typer av vattenrutschbanor. Vid 12 öppnade spa-avdelningen och jag och Kim fick lite avkoppling i form av ångbastu, torrbastu med pepparmint och varma stenar. Kände mig som en ny människa. Kvällen avslutades med SKövdes godaste pizza och filmen Avatar.

Nu väntar en ny fullspäckad vecka!


RSS 2.0