underbara helg

Helgen började med att jag träffade tjejerna hemma hos Johanna som fyllde 29. Med ett underbart dukat bord, gott att dricka och väldigt trevligt sällskap blev det en hyffsat sen kväll med mycket skratt och lite tårar.


                                


Lördagen spenderade jag och sambon i trädgården där vi planterade alla nya blommor och träd som varit och handlat på Särö Trädgård. Detta underbara ställe som jag kan spendera timmar på att gå runt och se vilka underbara blommor jag vill ha i min trädgård. Det finns ingen hejd. Vi köpte iallafall 4 stora korgar som vi har sm krukor till våra jordgubbar och hallon samt en stor som det nya "Salix" trädet får stå i. Vi handlade även 2 rabattrosor "royal copenhagen", en trädgårdsiris, en kineskisk buske och en massa jord. Efter trädgårdspyssel blev det en härlig grillmiddag på kvällen.


    


                


Söndagen började med en härlig och lite blåsig promenad i Särö Västerskog. Vitsipporna stod i full blom och det kändes äntligen som vår. Nu är det dags för nya tag denna vecka och jag hoppas att den går galant som det brukar. 


        

         



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0